Locațiile unde s-ar putea muta birourile CJ Gorj sunt secrete

Lipsă de transparență în procedura de identificare a unor spații unde să își desfășoare activitatea funcționarii Consiliului Județean Gorj, ale căror birouri au fost afectate de cutremur. De mai multe săptămâni, Pandurul a solicitat informații cu privire la numărul de oferte depuse și cine sunt firmele care au participat la procedură, însă nu au fost furnizate date.


Până pe 24 iulie au putut fi depus oferte și conform afirmațiilor unor reprezentați ai CJ Gorj, instituția are acum de ales din două oferte.

Totodată, la o lună distanță, CJ Gorj transmite că încă nu a fost făcută evaluarea și nici nu poate spune cine a depus cele două oferte și unde ar putea fi respectivele spații.

Între timp, Instituția Prefectului Gorj a anunțat că vor începe procedurile pentru modernizarea și reabilitarea clădirii. 

În data de 21 august, Compania Națională de Investiții a elaborat documentația necesară achiziționării serviciilor de proiectare, având ca bază nota conceptuală și temeiul de proiectare pentru a justifica esența și oportunitatea investiției. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: