Localnicii dintr-o comună din Gorj, convocați de primar

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, transmite că mâine, 22 august, localnicii trebuie să se prezinte în pădure pentru că se va demara procedura de marcare.

”Cu ceva timp în urmă, am mijlocit ca la sediul primăriei să aibă loc o întâlnire între reprezentanții ocolului silvic Polovragi și proprietarii de pădure din comuna Rosia de Amaradia ,cu scopul de a pregăti documentatiile pentru a putea să se taie lemne de foc din suprafețe cu vegetație forestieră.
Actiunea a fost atunci stabilită la sediul primăriei( întâlnire proprietarii de terenuri cu reprezentanții ocolului silvic Polovragi-de care aparținem),iar mâine ( joi -22 august 2024),toți proprietarii de pădure care au participat la această acțiune ,să fie prezenți în pădure, începând cu orele 09, pentru că o delegatie din cadrul ocolului silvic Polovragi va veni la marcat”, transmite primarul.

Așadar, beneficiarii sunt așteptați mâine dimineață pentru a demara procedura de marcare a copacilor, potrivit documentațiilor în vigoare.

Vizualizări: 6,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: