Liga Profesionistă de Fotbal reduce doar salariile mari

Modelul FRF de reducere a salariilor angajaţilor a fost urmat şi de LPF care a tăiat salariile angajaților cu 20% în perioada 1 aprilie – 30 iunie. Totuşi, spre deosebire de FRF, Liga a anunţat că personalul cu  salarii mici nu este vizat de această măsură, ci numai cei cu salarii mari.

Liga Profesionistă de Fotbal a redus salariile angajaților cu 20% începând cu 1 aprilie. Măsura va fi valabilă pentru următoarele 3 luni, până la 30 iunie, în contextul crizei apărute brusc, din cauza pandemiei de COVID-19. LPF calcă astfel pe urmele FRF, care a redus deja, tot cu 20%, retribuția tuturor salariaților. În ceea ce privește Liga, măsura nu li se va aplica tuturor. “Am decis să reducem salariile doar pentru cei cu venituri mari. Personalul care avea oricum salarii mai mici nu e vizat de această măsură”, a declarat pentru Fanatik.ro secretarul general al Ligii, Justin Ștefan.

LPF a redus salariile cu 20%, dar speră să se redreseze financiar dacă primește cota-parte din drepturile TV rămase neachitate.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: