La volan și beat, și fără permis

Un gorjean s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan băut și fără permis de conducere. Nu e singurul care a fost prins pe picior greșit de polițiștii de la Rutieră. 

"Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat în flagrant delict un bărbat de 54 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.  

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. 

În continuare, a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, refuzând recoltarea.       

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", a transmis IPJ Gorj. 

Tot în weekend, un alt bărbat care avea permis, a fost prins de polițiști pe un drum comunal din Crasna în timp ce conducea băut. Avea o alcoolemie de 0,47. Și el are acum dosar penal.

  

Vizualizări: 1,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: