Misiune pe munte: Au salvat 105 persoane

Salvamontiștii din întreaga țară au desfășurat o misiune impresionantă de salvare, sâmbătă, reușind să aducă în siguranță 105 persoane aflate în situații critice în zonele montane. Potrivit informațiilor furnizate de Salvamont România duminică dimineața, 44 dintre acestea au necesitat transport la spital.

"O nouă zi de foc pentru salvamontiștii din întreaga țară solicitați să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente montane", precizează comunicatul emis de Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit 90 de apeluri de urgență, solicitând intervenția salvamontiștilor. Salvamont Bihor a fost solicitat cel mai des, cu 8 apeluri, urmat de Salvamont Municipiul Brașov cu 7 apeluri. Alte 6 apeluri au fost înregistrate pentru Salvamont Gorj, Salvamont Caraș Severin-Muntele Mic, Salvamont Lupeni, Salvamont Maramureș și Salvamont Vatra Dornei. Câte 5 apeluri au fost înregistrate pentru Salvamont Prahova, Salvamont Predeal, Salvamont Neamț și Salvamont Sibiu.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: