Juniorii 4 ai CSM Târgu Jiu s-au calificat în Grupa Principală 2

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, partida cu Dinamo București, scor 22-23, într-un meci disputat joi, 8 iunie. Partida a contat pentru etapa a-3-a din Grupa D de la Turneul Final care se dispută la Târgu Jiu. 

CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 2 în grupă și s-a calificat între cele mai bune 8 echipe din țară la acest nivel juvenil. Gorjenii merg în Grupa Principală 2, acolo unde s-au calificat Dinamo București, CSS Moșnița Nouă și Șc. Gen. Nr. 7 Timișoara, a informat csmtargujiu.ro.

Jucătorii pregătiţi de Vali Popescu au pierdut dramatic partida cu Dinamo București, care a fost una extrem de echilibrată, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere. Golul victoriei echipei bucureștene a venit cu 3 secunde înainte de fluierul de final al partidei.

”Astăzi am făcut un meci bun contra lui Dinamo, într-un joc în care am mers de la egal la egal. Am avut momente în care puteam să gestionăm mai bine anumite situații de joc, dar trebuie să învățăm anumite lucruri și din astfel de meciuri. Băieții au muncit foarte mult și și-au dorit să câștige și asta este cel mai important. Din păcate, de data asta nu a ieșit cum ne doream”, a precizat pentru sursa citată antrenorul Vali Popescu, de la grupa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu.

 CSM TÂRGU JIU – AHC DINAMO BUCUREȘTI 22-23(11-12)

CSM Târgu Jiu Juniori 4: Mihai Bordușanu 2g, Alexandru Penescu, Darius Beuran, Bogdan Ștefurac, David Popară, David Bîrlete 2g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, Mihnea Ciobanu 1g, Vlad Călinoiu 7g, Robert Guran 4g, Cătălin Popescu 6g. Antrenor: Vali Popescu.

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: