CSM Reșița şi CSM Deva s-au bătut pentru promovarea în în Liga 2 până în ultimul moment!

Două din echipele de tradiţie ale Ligii secunde s-au bătut până în ultima fayă a barajului pentru promovarea în eşalonul doi. CSM Reşiţa şi CSM Deva au câştigat locul de baraj în seriile în care au evoluat şi au ajuns să se dueleze până la final pentru promovare, reşiţenii având câştig de cauză în cele două jocuri de baraj.

CSM Reșița a reușit să revină după doi în Liga 2 de această dată reuşind să treacă de barajul de promovare. Cărășenii au triumfat cu scorul de 3-2 atât în turul, cât și în returul fazei finale a barajului de promovare cu CSM Deva, după ce au dominat, per total, formația antrenată de Ștefan Nanu.

 CSM Reșița se întoarce în Liga 2 de unde retrogradase în 2021, reuşind promovarea din a doua încercare, după ce sezonul trecut a ratat barajul de promovare. Fiind însă un club de drept public, CSM Reşiţa se va opri în eşalonul doi, neavând dreptul de a se bate pentru un loc în Liga 1.

Echipa din Caraș-Severin a știut ce a vrut de la baraj, după ratarea de anul trecut în fața Dumbrăviței, chiar în Valea Domanului. În acest an a trecut mai întâi de ACSO Filiași (2-2 în deplasare și 5-0 acasă), iar apoi de CSM Deva (3-2 în deplasare și 3-2 acasă).

Deva nu avea ca obiectiv promovarea, sau cel puţin nu declarase acest obiectiv la început de seyon dar echipa lui Nanu şi Gugu s-a bătut la promovare până în ultima fază a întrecerii.

Vizualizări: 586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: