Jandarmii la datorie în minivacanţa de Revelion

Cu prilejul vacanţei de Revelion, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj intensifică misiunile de ordine publică pentru siguranța cetățenilor, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În această perioadă jandarmii gorjeni vor executa misiuni de ordine și siguranță publică la manifestările publice organizate în localitățile Târgu-Jiu, Motru, Turceni, Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu, Tismana, Rovinari, Runcu, Prigoria, Roșia de Amaradia, Baia de Fier, Mătăsari, Borăscu și zona montană Rânca, precum și misiuni de pază și protecție instituțională la obiectivele din responsabilitate.


"Recomandăm cetățenilor care doresc să participe la evenimentele organizate cu prilejul Revelionului, următoarele:
- să respecte indicațiile forțelor de ordine
- să nu cumpere materiale pirotehnice din surse neautorizate
- să evite conflictele
În această perioadă sunt continuate acțiunile de combatere a comercializării ilicite de articole pirotehnice, în locuri publice iar cu această ocazie reamintim că ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, constituie infracțiune”.

Jandarmii montani gorjeni recomandă turiştilor care se vor afla de Revelion în zonele montane din Rânca, Runcu și Tismana, să țină cont de avertizările meteo, să aibă un echipament adecvat și să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat.


În această minivacanță asigurăm măsuri de ordine și siguranță publică la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu la meciul de baschet masculin dintre echipele CSM Tg-Jiu–U-BT Cluj Napoca și la meciul de handbal feminin dintre echipele CSM Tg-Jiu – CSM București.


Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze jandarmilor.
Cetățenii pot solicita sprijinul jandarmilor gorjeni în situația producerii de fapte antisociale sau a tulburării ordinii publice la numărul unic de urgenţă - 112", transmite IJJ Gorj.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: