Casa Judeţeană de Pensii Gorj intră în procedura de revizuire

Casa Judeţeană de Pensii Gorj anunţă că în perioada 03 - 10 ianuarie 2024 se derulează la nivel central procedura de actualizare a parametrilor pentru anul 2024 în aplicaţia SICA, astfel casieria nu va efectua încasări privind contribuţia de asigurări sociale de stat.

Această actualizare presupune: introducerea calendarului pe anul 2024; definirea parametrilor; introducerea perioadelor contabile şi de raportare pentru luna ianuarie 2024.

În perioada menţionată, nu se efectuează operaţiuni de încasări la casieria instituţiei privind plata contribuţiei de asigurări sociale de stat, nu se pot încheia contracte de asigurare socială, nu pot fi generate acte adiţionale pentru modificarea sau încetarea acestora.

Plata contribuţiei de asigurări sociale poate fi efectuată prin orice alte mijloace de plată prevăzute de lege, respectiv prin mandat poştal sau virament bancar în contul: RO66TREZ33622210304XXXXX deschis la TREZORERIA Municipiului Tg Jiu, pe seama Casei Judeţene de Pensii Gorj, Cod Fiscal 13596682.

Vizualizări: 5,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: