Încasări mari, preţuri de criză la magazinul Finanţelor

Magazinul care vinde produse confiscate, situat la subsolul Fiscului, nu duce lipsă de cumpărători. La preţuri mai mici cu 30% decât cele de pe piaţă, unitatea de desfacere şi-a făcut clienţi fideli, reuşind să obţină încasări record într-un timp scurt. De la începutul anului şi până în prezent, s-a încasat din vânzarea produselor confiscate suma de aproximativ 70.000 de lei.

Zeci de gorjeni trec zilnic pragul unităţii de desfacere a produselor confiscate, situat la subsolul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice. Oamenii au devenit clienţi fideli din cauza preţurilor mult mai mici decât cele de pe piaţă. Aici sunt comercializate atât produse alimentare şi textile, cât şi articole de uz casnic. De la începutul anului şi până în prezent din vânzarea mărfii confiscate s-a încasat suma de aproximativ 70.000 de lei, cele mai mari încasări fiind înregistrate în trimestrul II, când s-au vândut produse în valoare de circa 30.000 de lei. „În luna octombrie, din marfa confiscată şi comercializată prin magazinul nostru am înregistrat încasări de 6.498 lei, cele mai vândute fiind produsele textile, articolele de uz casnic şi produsele de papetărie. În această perioadă se vând foarte bine articolele pentru nou-născuţi, adidaşi şi blugi. Preţurile sunt mult mai mici decât cele de pe piaţă şi tocmai din acest motiv reuşim să ne păstrăm clienţii fideli”, a declarat Elena Băleanu, coordonator Compartiment Valorificare Bunuri. Marfa aflată pe rafturi este confiscată în urma controalelor desfăşurate de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Jandarmerie, Poliţia Motru, Poliţia Rovinari, Poliţia Târgu Cărbuneşti sau Garda Financiară. „Aşteptăm cu interes să vedem şi activitatea Direcţiei Antifraudă, întrucât au atribuţii pe această linie, cu Garda Financiară am avut o colaborare foarte bună în acest sens. Am reuşit să aprovizionăm magazinul de cel puţin de două ori pe lună”, a mai precizat Elena Băleanu. 

CHELTUIELI

Deşi încasările sunt semnificative, cheltuielile cu funcţionarea magazinului sunt minime. „Nu avem cheltuieli privind funcţionarea magazinului. Unitatea este deservită de personalul instituţiei. Pe lângă sarcinile de serviciu din cadrul birourilor asigurăm şi permanenţa la magazin. Facem totul pe resurse proprii, iar pe viitor vom încerca să asigurăm un spaţiu mai mare pentru desfacere”, a menţionat Elena Băleanu.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: