Încă un spital din Gorj face apel la donații

După spitalul Cărbunești, cel desemnat să se ocupe doar de pacienții infectați cu coronavirus, o altă unitate medicală din județ face apel la sprijinul gorjenilor. Este vorba de Spitalul Municipal Motru.

„Spitalul Municipal Motru aduce la cunoștința persoanelor juridice și fizice că pot face donații și sponsorizări în contul IBAN RO64TREZ33821F370100XXX, deschis la Trezoreria Motru, CIF:5632555. Menționăm că sumele vor fi utilizate pentru achiziția medicamentelor, echipamentelor de protecție și materialelor sanitare necesare pentru combaterea pandemiei de COVID-19”, este anunțul postat pe pagina de internet a spitalului.

Spitalul din Motru a primit, săptămâna trecută, prin donație, două concentratoare de oxigen. În ultimele zile, spitalul a cumpărat alcool sanitar, dezinfectanți, măști, halate, combinezoane de protecție, bonete și botoși de unică folosință, achiziții care se ridică la câteva zeci de mii de lei. Stocurile trebuie refăcute. În plus, la Motru nu există decât un aparat de ventilație mecanică.

Galerie foto


Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: