Încă un procuror din Gorj se pensionează

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 23 iunie 2023, mai multe decrete prin care a eliberat din funcție o serie de judecători și procurori, care urmează să intre în perioada de pensionare. Printre aceștia, și persoane din Gorj.

Printre persoanele vizate se numără Daniela Neagu, judecător la Curtea de Apel Galați, și Mihaela Pașca, judecător la Tribunalul Prahova și inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare. 

Totodată, Daniela Mursoi, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, precum și dCodrin Gavra, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, vor fi, de asemenea, eliberați din funcție și se vor pensiona.

Decretul semnat de președinte privește și Gabriela Zlata, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care va fi eliberată din funcție și se va pensiona la data de 30 iunie 2023.

Ultimul decret semnat de președinte se referă la Nicoleta Arpinte, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, care a fost delegată în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi. Aceasta va fi eliberată din funcție și se va pensiona la data de 17 iulie 2023.

Vizualizări: 4,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: