Încă un proces câștigat în dosarul selecției ilegale de la CEO

Încă un candidat la un post din Directoratul CE Oltenia, Constantin Popescu, are câștig de cauză în instanță. El a atacat legalitatea recrutării Directoratului de către ARC Consulting SRL și a obținut în prima instanță suspendarea procedurii de selecție. Este al doilea candidat care obține acest lucru, după Daniel Burlan.

“Soluția pe scurt: Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Popescu Constantin în contradictoriu cu pârâții Societatea Complexul Energetic Oltenia SA cu sediul în Tg.Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 5, județul Gorj, Ministerul Energiei cu sediul în București, str. Academiei, nr. 39-41, sector 1, și ARC Consulting SRL cu sediul în Cluj - Napoca, str. Ion Mester, nr. 1, ap. 75, județul Cluj. Dispune suspendarea executării adresei ,, Comunicare,, cu nr. 150/19.01.2023 până la soluționarea definitivă a dosarului 908/95/2024 înregistrat la Tribunalul Gorj. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunțată, azi, 04.04.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”.

Această a doua decizie, si corroborată cu alte puncte de vedere ale instituțiilor statului, blochează total selecția companiei. Mandatele directorilor urmează să expire în două săptămâni.

Vizualizări: 3,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: