Încă un jucător și-a reziliat contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu înainte de finalul sezonului

Târgujianul Gabriel Dodoi este ultimul jucător care și-a reziliat contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu. După bucureșteanul Florin Răsdan care și-a reziliat, de două săptămâni, contractul scadent în vară, Gabriel Dodoi și-a încetat și el, mai devreme, raporturile contractuale cu echipa condusă de apropiații lui Nicolae Sarcină.

Atacantului originar din Târgu Jiu îi expira înțelegerea cu echipa din play-out-ul Ligii 2 în data de 30 iunie, însă a decis să rezilieze de pe acum contractul, după ce, în urmă cu o săptămână fusese exclus din lot de antrenorul Călin Cojocaru, pe motiv că a fost unul dintre jucătorii care au inițiat greva înaintea meciului de la CSC Dumbrăvița, pierdut cu 0-4 în etapa a 5-a din play-out-ul Grupei B din Liga 2.

Echipa de la care jucătorii pleacă acum pe capete sau sunt dați afară, este în pragul falimentului, la ultimul termen al procesului de faliment cererea fiind depusă chiar de club, conform portalului instanței de la Târgu Jiu. „Multe dintre societătile comerciale înscrise la masa credală la echipa de fotbal sunt controlate chiar de Nicolae Sarcină, gen SC Succes All Security SRL, SC Succes Dezvoltare SRL sau SC Succes Nic Com SRL, dar printre creditori se află și fostul președinte al clubului, Alin Zgripcea, nimeni altul decât ginerele lui Nicolae Sarcină!”, anunță liga2.ro, citând din materialele depuse la instanță de administratorul special al clubului.

ACS Viitorul Târgu Jiu este de mai bine de un an în insolvență și tot mai mulți creditori îi cer falimentul. La ultimul termen al procesului de faliment, aflat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu, în procesul prin care s-a cerut „deschiderea procedurii la cererea debitoarei”, în acest caz clubul ACS Viitorul Târgu Jiu, s-a dat un termen pentru data de 14 iunie „în vederea convocării Adunării Creditorilor având ca ordine de zi: punerea în discuție a cererii de trecere în faliment”.

Galerie foto


Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: