Probleme la FCSB înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:00. FCSB  are însă înainte de meciul cu Universitatea Craiova pentru că doi titulari sunt incerţi, unul are probleme la tendon, altul la aductor.

Universitatea Craiova primeşte vizita formaţiei FCSB, duminică, de la ora 21:00. Oltenii pe locul 4, cu 35 de puncte, în timp ce, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte.

MM Stoica a prefaţat duelul cu Craiova şi a dezvăluit că echipa sa are anumite probleme de lot. Vestea bună este că Florinel Coman a revenit la antrenamente şi va fi apt. În schimb, Edjouma şi Tamm sunt incerţi.

”Tamm are probleme la tendon, în timp ce, Edjouma la aductori. Sunt şanse să nu joace. Vedem mâine. Eu mi-aş dori să avem noi toţi jucătorii disponibili. Coman s-a antrenat pentru prima dată cu echipa. Dar joacă, da. Vor fi evaluaţi. Nu putem să ducem un jucător la Craiova dacă nu e 100% şi să-l privăm de o recuperare mai bună în bază. Dacă nu se antrenează 100% cu echipa nu merg la Craiova”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

La partida din Bănie, la centru se va afla Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român la ora actuală.

Săptămâna trecută, Istvan Kovacs a fost delegat la partida din Kuweit dintre Kazma SC şi Al Kuwait, scor 1-4, astfel că nu a putut oficia în Liga 1.

Partida tur, prima din play-off, FCSB - Universitatea Craiova s-a terminat la egalitate, 1-1.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: