Andrei Ivan e refăcut pentru derby-ul cu FCSB

Derby-ul etapei a 6-a a play-off-ului primei ligi, Universitatea Craiova – FCSB, este programat duminică, de la ora 21.00, pe arena „Ion Oblemenco”. Antrenorul gazdelor, Eugen Neagoe, a prefaţat duelul de podium cu rivala din Capitală, în care oltenii nu pot miza pe trei jucători: Nicuşor Bancu, Bogdan Vătăjelu, accidentaţi, şi Alexandru Creţu, suspendat.

În schimb, Andrei Ivan a fost recuperat după problema avută la antrenament săptămâna aceasta şi va fi în lot pentru duelul de mâine seară.

Clubul din Bănie se aşteaptă ca derby-ul cu FCSB să fie sold-out, în acest moment mai fiind disponibile în jur de 2.000 de bilete, la Peluza Sud.

„În primul rând ne dorim să fie un joc spectaculos şi fanii să plece acasă fericiţi, sunt convins că aşa va fi. Am urca în clasament dacă am bate, asta ne dorim, mă bucur că fanii sunt alături de noi şi băieţii merită asta, au dovedit spirit, dar putem să jucăm mult mai bine, şi jucătorii sunt conştienţi de asta. Interesul este enorm pentru acest meci, aşa stau lucrurile la Craiova, aşa era şi pe vremea mea, am spus mereu că atunci când fanii sunt în spatele nostru avem o viteză sau două în plus. Vrem să câştigăm toate cele 5 jocuri rămase, deşi suntem conştienţi că întâlnim cele mai valoroase echipe din campionat, returul va fi şi mai complicat decât turul play-off-ului.

Am arătat că suntem o echipă spectaculoasă, am atacat în permanenţă, avem cele mai multe goluri şi cea mai bună posesie. Ne interesează rezultatul, dar şi spectacolul, important este ca jucătorii să fie sănătoşi, ştiţi bine că nu-i avem pe Bancu, Vătăjelu şi Creţu, primii doi până la finalul campionatului, iar Creţu lipseşte la derby-urile cu FCSB şi CFR. Dar nu ne plângem, am încredere în jucătorii pe care-i am la dispoziţie acum”, a declarat Eugen Neagoe.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: