CSM Târgu Jiu joacă marți acasă cu CSM Galaţi

Liga Naţională de Baschet Masculin aduce la Târgu Jiu marți o nouă confruntare CSM Târgu Jiu vs. CSM Galaţi. Seria din play-out, lupta pentru locurile 11-14, s-a mutat la Târgu Jiu după ce gorjenii s-au impus în primul meci de la Galați.

Echipa pregătită de Kresimir Basic îşi continuă lupta pentru un loc cât mai bun în clasamentul final din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Gorjenii au deja 1-0 după victoria de săptămâna trecută şi vor să închidă seria la Târgu Jiu. Partida este programată marți, de la ora 18.30, iar fanii gorjeni sunt aşteptaţi să vină, din nou, alături de echipă.

Baschetbaliştii grupării gorjene sunt hotărâţi ca marţi, în faţa propriilor suporteri, să încheie socotelile cu CSM Galaţi şi să obţină a 6-a victorie consecutivă din Liga Naţională,  anunță CSM Târgu Jiu. Randall Brumant se aşteaptă la un nou meci intens cu echipa din Galaţi, dar îşi doreşte o victorie pentru publicul de la Târgu Jiu. Baschetbalistul american vrea victoria şi pentru a evita o nouă deplasare lungă şi dificilă până la Galaţi.

”Trebuie să continuăm la acelaşi nivel. A fost o deplasare lungă şi fără unul dintre jucătorii cheie ai echipei, Shamiel Stevenson, dar am reuşit să câştigăm. Data trecută, acasă, am obţinut o victorie destul de facilă, astfel că trebuie să ne concentrăm şi să închidem şi această serie. Întâlnim aceaşi echipă de mai multe ori, astfel că le cunoaştem roosterul foarte bine, dar şi nivelul de intensitate a crescut. Ar fi foarte frumos să încheiem seria în meciul de marţi, mai ales că jucăm în faţa propriilor suporteri şi trebuie să le oferim această bucurie. Ar fi o deplasare tare lungă, dacă ar fi să pierdem, să ne întoarcem la Galaţi pentru meciul decisiv, dar noi nu ne dorim acest lucru. Trebuie să ne concentrăm şi să încheiem seria la Târgu Jiu”, a spus Randall Brumant înaintea acestui meci.

Antrenorul croat al grupării gorjene a anunţat la conferinţa de presă premergătoare acestei partide că toţi jucătorii sunt apţi pentru partida de marţi, inclusiv Shamiel Stevenson, care a avut o problemă medicală şi a lipsit în meciul de la Galaţi.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: