Încă un accident provocat de un șofer băut

Încă un accident de circulație a avut loc, în weekend, în comuna gorjeană Stejari. Un tânăr a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a oprit într-un șanț. Pasagerul din dreapta a fost rănit și a ajuns la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că era băut. 

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism pe DC Băcești, ar fi părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanț.

În urma impactului, a rezultat rănirea pasagerului dreapta față de 41 de ani, comuna Stejari, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului", a anunțat Poliția. 

Vizualizări: 4,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: