Razii în trafic. Șoferi beți, lăsați pietoni!

Tot mai mulți șoferi sunt prinși beți la volan. Chiar în weekendul în care un târgujian băut care s-a urcat la volan a accidentat mortal o femeie și a rănit grav un bărbat, polițiștii au organizat razii în mai multe localități și au prins șoferi care conduceau deși erau beți criță. 

În Târgu Jiu, o șoferiță a fost prinsă beată la volan: "Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat în trafic, o tânără, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiul Târgu Jiu, având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat". 

Și alți șoferi au fost prinși beți la volan în Târgu Jiu, Roșia de Amaradia, Peștișani ori Bumbești Jiu. Iar în Rovinari, a fost prins un tânăr beat și fără permis care s-a urcat la volan. 

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: