Hoțul a intrat cu chei potrivite

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a încetat urmărirea penală într-un dosar în care hoțul a intrat cu chei potrivite într-o locuință, de unde a furat mai multe bunuri. Hoțul nu a lăsat urme, astfel că nu poate fi prins.

Fapta s-a petrecut anul trecut. Victima deţine o casă în comuna gorjeană Plopşoru. sat Sărdăneşti, casă tip tradiţional, formată din pridvor şi două camere de locuit, unde nu mai locuieşte nimeni şi la care se deplasează ocazional.

“Din declaraţia persoanei vătămate a rezultat că, în luna aprilie 2022, a dus la casa părintească mai multe bunuri, respectiv un televizor LCD, un cuptor cu microunde şi un set de oale de inox, pentru a le folosi ocazional. Când a depozitat bunurile, a încuiat uşa de la intrare din PVC cu cheia şi a lăsat cheia la locuinţă surorii sale, care locuieşte în apropiere, dar nu se afla acasă fiind plecată la muncă în străinătate. În perioada aprilie - iunie 2022 s-a mai deplasat pe la curtea părintească, la grădină, dar nu a intrat în casă. În ziua de 19.06.2022 a constatat că uşa locuinţei era închisă, dar descuiată şi din interior lipseau bunurile pe care le adusese anterior, respectiv un televizor LCD. un cuptor cu microunde şi un set de oale de inox. Cu ocazia cercetării locului faptei nu au fost constatate urme de forţare ori de răvăşire a bunurilor din casă. Persoana vătămată a precizat că valoarea bunurilor sustrase este de aproximativ 600 lei. fără a indica ori a propune probe de administrat. Pentru soluţionarea cauzei s-au efectuat verificările necesare care se impui pentru descoperirea autorilor faptei penale. însă nu s-a reuşit identificarea acestora”, se arată în documentul de la instanță.

Suspectul a scăpat de data aceasta, rămâne de văzut dacă va recidiva.

Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: