Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Hoţii Generalului Culcer, urmăriţi de poliţişti

Bustul de bronz al generalului Ion Culcer, din Cimitirul Eroilor a dispărut de pe soclu. Din monumentul la care erau depuse coroane de oficialităţile oraşului cu ocazia Zilei Eroilor au rămas doar bolovanii.<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ana ANDREI

Hoţii nu au fost incomodaţi de greutatea bustului, care depăşea o tonă. Pentru a-i depista pe cei care au furat în urmă cu câteva zile un bust inclus în lista monumentelor istorice au intrat pe fir reprezentanţi ai poliţiei de patrimoniu şi ai Poliţiei Municipiului Târgu Jiu. „Sesizarea am primit-o la data 12 martie. Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de preotul militar cu privire la faptul că acel bust din bronz a fost sustras de persoane necunoscute încă. În urma primelor cercetări s-a stabilit că acest bust a fost sustras în perioada 26 februarie- 12 martie. Deocamdată colegii mei derulează activităţi pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea acestui bun”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu. Reprezentanţii Poliţiei din municipiu consideră că acesta a fost furat pentru a fi topit sau pentru a fi valorificat, dat fiind faptul că este inclus în lista monumentelor istorice. Conform conducerii Direcţiei de Cultură Gorj, statuia care era cuprinsă în lista monumentelor istorice data din anul 1920 şi a fost realizată de Oscar Severin. Generalul Ioan Culcer a trăit între 1853 şi 1928. Pe parcursul vieţii, acesta a fost  secretar general al Ministerului Apărării, general de divizie, comandant al Armatei 1 în timpul primului Război Mondial şi îndeplinit funcţia de ministru al lucrărilor publice în Guvernul Alexandru Averescu (1) în perioada 29 ianuarie - 4 martie 1918.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: