Haite de câini, văzute pe străzile din Târgu Jiu: Se încearcă o diversiune!

Mai mulți cetățeni din Târgu Jiu au anunțat prezența unor haite de câini pe străzile din municipiu. Iubitorii de animale cred că se pregătește un ”atac intenționat”.

Cine iese în oraș seara se poate întâlni cu haitele de câini apărute în ultima săptămână. Sunt semnalați câini în zona stadionului, acolo unde seara sunt mulți copii la antrenamente, dar și în Parcul Central, chiar la locurile de joacăpentru copii. Responsabilii cu strângerea câinilor trebuie să știe că aceste animale s-au întors, după ce au fost eliberate, în zonele mai populate, acolo unde probabil că oamenii le dau mâncare.

"S-a dat drumul la câini în mai multe zone ale Târgu Jiului, NESTERILIZAȚI, pentru a se aduna în haită și a face atacuri pentru presă. Au apărut mai multe știri pe tema asta de la presa aservită politic, dar erau doar fake-uri. Se merge pe manipulare si posibil atacuri reale.
Vă dați seama de ce sunt în stare?
Oamenii politici încearcă orice să scape de opinia publică!
Se încearcă o diversiune reală cu câini aruncați ce nu au mai fost văzuți în acele zone.
Oamenii sună și semnalează.
Atenție, câinii care nu sunt sterilizați și se înmulțesc necontrolat, fără sprijin de campanii de sterilizare din partea Primăriei, pentru a umbla solitar si nu in haită, pot crea panică sau chiar să muște pe cineva!
Semnalați haitele noi aruncate în oraș!", au transmis în spațiul public responsabilii protestului de săptămâna trecută.

Potrivit informațiilor, câinii au fost văzuți în diferite zone ale orașului și se presupune că provin din adăpostul public.

Responsabilii cu ridicarea câinilor îi cauta cel mai probabil ziua, dar câinii parcă au învățat deja programul hingherilor și își fac apariția doar noaptea.

Vizualizări: 5,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: