Gustare din dovlecei cu caşcaval la cuptor
Pentru o gustare rapidă şi sănătoasă aveţi nevoie de câţiva dovlecei, ouă şi caşcaval. Reţeta nu necesită mult timp de preparare pentru că se face la cuptor.
Gustările din dovlecei și cașcaval, la cuptor sunt simplu de preparat și foarte gustoase.
Ingrediente:
1 ou
dovlecei
verdeață
cașcaval
sare, condimente
pesmet
puțin usturoi
Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer se bate oul spumă. Adăugăm usturoiul zdrobit, sarea, piperul, condimentele, cașcavalul, verdeața, pesmetul și amestecăm bine bine, până la omogenizare. Tăiem apoi dovlecelul pai şi dăm prin compoziția obținută după care îi așezăm pe o tavă de copt.
Coacem la temperatura de 180 grade Celsius, aproximativ 20-30 minute. La final, înainte servire, presărăm totul cu verdeață.