Gospodării inundate și copaci rupți de vânt. Update

Update: Bilanţ- patru curţi au fost afectate de indundaţii, la nivelul judeţului Gorj. Este vorba despre două gospodării în comuna Bengești-Ciocadia, sat Bengești, o gospodărie în comuna Fărcășești, sat Fărcășești-Moșneni, o gospodărie în oraș Turceni, sat Strâmba-Jiu.

"Detașamentul de Pompieri Târgu Jiu – Garda de Intervenție Târgu Jiu a intervenit cu o autospecială de intervenție încadrată cu 5 subofițeri și un motofierăstrău pentru îndepărtarea unui copac de pe carosabil în comuna Scoarța(DN67). Detașamentul de Pompieri Motru – Punctul de Lucru Rovinari a intervenit cu o autospecială de intervenție încadrată cu 5 subofițeri și o motopompă transportabilă pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte si beci) în comuna Urdarii, sat Urdari"; au mai transmis autorităţile.

De asemenea, în acest moment există o depăşire +20 cm a cotei de atenţie pe râul Jilţ la staţia Turceni, fară evenimente.

Ştire iniţială: Ca urmare a manifestarii fenomenelor meteorologice prognozate de Codul Roșu, pana la ora 06:00, au fost înregistrate 12 apeluri.

Pompierii gorjeni au intervenit cu 4 autospeciale de interventie și 5 motopompe pentru evacuarea apei din 4 gospodarii din satul Bengesti -comuna Bengesti-Ciocadia, sat Moșneni-comuna Farcasesti, sat Strâmba Jiu- oraș Turceni.

Pompierii din cadrul Garzii de Intervenție Tg-Jiu si Garda de Intervenție Hurezani au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuti pe suprafața carosabila in satul Pișteștii din Deal -comuna Scoarta și pe DJ 675 A- comuna Berlesti.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: