Gorjenii își duc câinii la salon. Cât costă răsfățul unui patruped

Saloanele de frizerie canină nu mai sunt o fiță la Târgu-Jiu, ci o normalitate. Tot mai mulți proprietari de câini își duc patrupedul la tuns de câteva ori pe an, iar specialiștii au început chiar să lucreze cu programări. Prețurile nu sunt deloc mici, însă iubitorii de animale sunt dispuți să scoată din buzunar cât este nevoie pentru răsfățul câinilor.

În municipiul Târgu-Jiu există mai multe saloane de înfrumusețare pentru animale și nu duc deloc lipsă de clienți. Vasile Paraschiv este cel mai vechi frizer de câini și are cele mai mici prețuri deoarece merge pe tunsori simple și știe câte eforturi fac iubitorii de animale să răsfețe cățeii.

”Iubitorii de animale apelează fără probleme la serviciile frizerilor canin. Iubesc animalele poate mai mult decât un membru din familie  și chiar își dau interesul. Preferă poate să nu mănânce ei, dar să aibă grijă de animale. Eu sunt cel mai vechi din Târgu-Jiu pe frizerie canină și am prețurile cele mai mici. La mine tarifele sunt între 60 și 80 de lei că merg pe tunsoare clasică, dar sunt care vin să le vopsesc animalele sau să le fac codițe, lucruri cu care eu nu prea sunt de acord. Clienți sunt și sunt și din ce în ce mai multe frizeri canine”.

Sunt frizerii care lucrează și cu programări iar răsfățul unui câine poate ajunge și la 300 de lei. ”Eu sunt încă la început în acest domeniu și acum îmi fac clienți să zic așa, dar pot să vă spun că se lucrează cu programări pentru tunsul animalele, sunt oameni care vor o anume frizură pentru animale, sunt specialiști care dau forme părului din forfecă și la Târgu-Jiu. Prețurile depind de salon dar și de serviciile pe care clientul ce solicită pentru câine. Unii vor doar tuns, alții vor și spălat, tăiat unghii, curățit urechile și așa mai departe, dar contează mult și mărimea câinelui. Prețurile variază între 50 și 300 de lei”, a declarat Bebe Bâzdoacă.  

Galerie foto


Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: