Gorjean condamnat după ce și-a bătut crunt fiul vitreg, un băiat cu dizabilități

Bărbatul care șoca o țară întreagă, în vară, după ce și-a bătut crunt fiul vitreg, în vârstă de 17 ani și imobilizat la pat, a fost condamnat de instanță în primă fază. El a primit o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare cu executare. Mama copilului, care a privit impasibilă scenele extrem de violente, a fost condamnată la închisoare cu suspendare.

Tatăl vitreg a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare pentru violență în familie și lipsire ilegală de libertate. Soția sa a primit o pedeapsă de doi ani și două luni cu suspendare. De asemenea, ea va munci și 60 de zile în folosul comunității la Transloc ori la Direcția de Patrimoniu. 

Instanța a mai stabilit și daune în valoare de 50 de mii de lei pentru băiatul maltratat. Decizia Judecătoriei Târgu Jiu poate fi atacată în 10 zile.

Scenele violente s-au petrecut în luna iunie. Băiatul de 17 ani era bătut crunt de tatăl vitreg, iar mama era prezentă, dar nu a intervenit absolut deloc să-și salveze propriul copil. Fratele mai mic a filmat totul, a alertat o mătușă, iar așa imaginile șocante au ajuns la anchetatori. 

Bărbatul violent este în arest preventiv din 6 iunie, iar mama a fost plasată sub control judiciar. Imediat după ce a fost scos la iveală coșmarul copiilor, cei doi au fost preluați de Protecția Copilului.

Vizualizări: 3,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: