Gorjean arestat. A încercat să își omoare mama

Un bărbat din Licurici este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat arestarea preventivă a inculpatului.


”Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 05.12.2023, în jurul orelor 07:00, inculpatul A.C., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu, din com. Licurici, sat Negreni, jud. Gorj, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict izbucnit spontan, folosindu-se de un corp dur cu margini ascuţite netede (de natura unui cuţit), a aplicat mamei sale (împreună cu care locuia la acel moment), persoana vătămată A.E., o lovitură de mare intensitate în zona gâtului, producându-i astfel leziuni severe (o plagă tăiată cu lungimea de circa 10 cm)”, se arată în comunicatul transmis de Tribunalul Gorj.


Inculpatul A.C. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 05 decembrie 2023, ora 20:00.


Propunerea parchetului a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06 decembrie 2023.


Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni.



Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: