Gorj: Veteran din al Doilea Război Mondial sărbătorit la 101 ani

A luptat în cel de-al Doilea Război Mondial și astăzi a primit autoritățile locale și județene să-l felicite la împlinirea vârstei de 101 ani. Este vorba de Constantin Păunescu din comuna Alimpești, care a primit pe picioarele lui pe cei care au venit să-i fie alături la aniversare.

Veteranul de război este din satul Corșoru și pe 14 februarie și-a sărbătorit ziua de naștere alături de copii, nepoți și strănepoți. I-au fost alături și primarul din comună, dar și prefectul județului Iulian Popescu. 

”A fost puțin bolnav, dar a depășit cu bine viroza sau gripa și ne-a primit pe picioarele lui astăzi. Ne bucurăm să-l avem printre noi, pentru că puțini sunt cei care ajung la vârsta de 101 ani.  I-am dus o diplomă, un tort și o sumă de bani din partea primăriei și ne-am bucurat să-i fim alături la împlinirea acestei vârste”, a declarat primarul din comuna Alimpești, Victor Drăgulescu

Constantin Păunescu este văduv și are doi copii. Mai are în viață o soră care are în jur de 90 de ani. ”Chiar dacă a fost pe front și a luptat în război, a avut apoi o viață liniștită aici în comună. Alimentația sănătoasă, dar și aerul curat că suntem lângă munte cred că sunt secretul longevității”, a mai adăugat primarul din Alimpești.

Vizualizări: 2,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: