Gilortul Cărbunești, învinsă la scor cu CSM Deva

Gilortul Târgu Cărbunești a suferit marți o înfrângere dură în meciul disputat cu CSM Deva pe Stadionul Cetate din Deva, în etapa a 6-a a play-off-ului seriei 7. Gazdele s-au impus cu scorul de 5-0 într-un meci în care Gilortul s-a confruntat cu mari probleme de lot.

Mario Găman se confruntă cu multiple probleme de lot iar în partida de la Deva, pentru echipa din Cărbunești au evoluat 6 jucători U21, printre ei numărându-se mezinii: Bogdan Lazăr (2005), Florin Marica (2006) și Rareș Brujan (2007). Gazdele au marcat de 5 ori și au mai ratat un penalty în minutul 47. Gilortul a beneficiat de două ocazii mari semnate de Gîlcescu și Ciutică, după cum au informat gorjenii în cronica meciului.

Celălalt meci al play-off-ului dintre Viitorul Șimian și CSO Filiași s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Astfel, formația gorjeană mai are două puncte avans față de Viitorul Șimian și se află acum la 5 puncte în spatele Filiașiului.

Gilortul va evolua în etapa cu numărul 7 împotriva formației CSO Filiași. Partida va avea loc vineri, 5 mai, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc din Filiași.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: