FOTO: Mașină "înfiptă" într-un stâlp și abandonată!

A pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de pe marginea străzii. Evenimentul a avut loc noaptea trecută în  zona 9 Mai, din municipiul Târgu Jiu,  în apropierea unui sens giratoriu. Cel mai probabil, din cauza avariilor produse la autoturism, acesta nu a mai putut fi mutat, drept pentru care de ore bune este văzut de targujieni în același loc, iar asta a devenit subiect de discuție pe grupurile de socializare destinate șoferilor. 

Mașina, una destul de scumpă, are numere roșii și semn de începător lipit pe lunetă, semn că la volan s-ar fi aflat un șofer fără prea multă experiență. 

"Păcat de mașină, de la 4:30 o învârtea în sens", afirmă un targujian care locuiește în apropierea sensului giratoriu cu pricina.

Locuitorii din zonă susțin că a devenit o obișnuită pentru șoferii teribiliști să circule cu viteză și motoare turate în sensul giratoriu. 

"Bine ca nu era nimeni pe trotuar la ora aia. În fiecare noapte se tureaza motoarele în zona. Politia rutiera doarme, cam cum o face de câțiva ani încoace", a afirmat un târgujian. 

”La data de 10 august a.c., la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a declarat faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, din direcția Romanești- strada Unirii, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu stâlp. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Gorj..

Galerie foto




Vizualizări: 2,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: