Fost fotbalist al Universitatea Craiova și Rapid București, arestat!

Polițiștii din Ploiești l-au arestat pe fostul fotbalist Daniel Chiriță. Fostul fotbalist de la Petrolul, Rapid București și Universitatea Craiova a fost prins de polițiști conducând fără permis.

Daniel Chiriță ar fi fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de către polițiștii din Ploiești conducând fără permis, a anunțat ziarulincomod.ro. Arestarea acestuia a venit după ce, anterior, fostul fotbalist a mai fost oprit de două ori de către Poliția Rutieră și prins conducând fără permis, dar a fost iertat, ceea ce nu s-a mai întâmplat și acum.

Potrivit sursei citate, Daniel Chiriță a fost dus în arest la București, pentru că la Centrul de Reținere de la Câmpina nu ar mai exista locuri.

Daniel Chiriță urma să fie dus marți la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a fi audiat de către procuror.

De-a lungul carierei de fotbalist, Daniel Chiriță a jucat la Petrolul Ploiești, Universitaea Craiova, Rapid București, FC Național, Zenit, Șahtior, Metalist Harkov, Stal Alcevsk, UTA Arad și Astra.

La vârsta de 43 de ani, Daniel Chiriță a decis să pună ghetele în cui, după ce a pus umărul la promovarea echipei Petrolul Ploiești în Liga 3.

Vizualizări: 2,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: