Fost antrenor de la Pandurii, numit de Becali la FCSB

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Edi Iordănescu este pe cale să devină noul antrenor al echipei sale, în locul lui Dinu Todoran. Becali a anunțat că s-a înțeles cu fostul antrenor de la Pandurii, din perioada 2015 – 2016,  antrenor căruia promite să îi ofere mână liberă la FCSB.

Patronul de la FCSB a anunțat că i-a pregătit deja contractul lui Edi Iordănescu și că i-a acceptat toate condițiile fostului antrenor de la CFR Cluj. Edi Iordănescu i-ar fi cerut lui Gigi Becali să introducă în contract toate condițiile cerute și acceptate verbal în urma discuției dintre cei doi.

Printre condițiile discutate se numără o clauză de 500 de mii de euro pe care patronul de la FCSB ar trebui să o achite dacă echipa este pe podium și îl demite pe antrenor. Totodată, Edi Iordănescu a ținut să stipuleze în contract faptul că poate deveni liber dacă patronul se implică în viața echipei, informează Digi Sport.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a anunțat că Edi Iordănescu va efectua primul antrenament în cursul zilei de miercuri și că acesta va avea mână liberă.

Patronul vicecampioanei promite că nu se va implica în treaba antrenorului și de aceea a și acceptat toate condițiile puse de către Edi Iordănescu. „Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis: «Băi, Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba, că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează». Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun: «Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!». Până acum la FCSB a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum: el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament”, a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: