Fondatorul FAN Courier îl susține pe Iulian Popescu: Eu cred ca pe 9 iunie aveți șansa să votați un om care va crea multe locuri de muncă în acest oraș

Fondatorul FAN Courier, Felix Pătrășcanu,  îl susține pe Iulian Popescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu.

Pătrășcanu spune că Iulian Popescu este șansa de a se crea noi locuri de muncă în orașul lui Brâncuși și de a ne apropia de modelele europene.

“În fiecare perioadă electorală am acele frământări, gândindu-mă cam ce criterii aș putea folosi pentru a alege cel mai bun om care să mă reprezinte. De fiecare dată mă gândesc cu mare atenție la faptele acestui om, la proiectele lui de succes, la notorietatea lui. Astfel, acum ceva timp l-am întâlnit pe Iulian Vasile Popescu care, iată, candidează acum pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și îmi dau seama acum cat de multe business-uri a făcut, cat de multe business-uri bine conduse. Cel mai mult m-a impresionat legătura lui cu oameni de afaceri europeni. Eu cred ca pe 9 iunie aveți șansa să votați un om care va crea multe locuri de muncă în acest oraș, zic eu bine plătite, și care va avea o legătură și deschidere mult mai mare față de Europa și de valorile europene”, transmite antreprenorul.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 1,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: