Două terenuri scoase la licitație

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Gorj anunță organizarea unei licitații publice pentru vânzarea a două terenuri. Evenimentul va avea loc mâine, la sediul AJFP din Târgu Jiu, începând cu ora 11:00.

Licitația se află la a doua procedură, după ce la prima tentativă de vânzare nu s-a reușit adjudecarea bunurilor. Cele două terenuri aparțin unor persoane fizice din județul Gorj.

Primul teren, identificat în Dosarul de executare 2133847, are o suprafață de 338 mp și este situat în Romanești, județul Gorj. Prețul de pornire al licitației este de 22.327 lei (fără TVA).

Al doilea teren, inclus în Dosarul de executare 308427, se află în Târgu Jiu, pe strada Rudărie, și are o suprafață de 1000 mp. Acesta este scos la licitație cu un preț de pornire de 40.860 lei (fără TVA). În plus, terenul vine împreună cu o cotă de 2/27 dintr-un drum de servitute de 1321 mp, evaluat la 13.445 lei (fără TVA). Valoarea totală a acestei proprietăți se ridică la 54.305 lei.

Pentru a participa la licitație, cei interesați trebuie să se prezinte la locul și data stabilite și să depună documentele necesare până cel târziu cu o zi înainte de licitație. Documentele solicitate includ:

Cererea de participare și oferta de cumpărare, completate conform Ordinului nr. 987/2020 – anexa nr. 11.
Dovada plății taxei de participare sau constituirea garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire.
Împuternicirea persoanei care reprezintă ofertantul.
Copie de pe certificatul unic de înregistrare pentru persoanele juridice române.
Actul de înmatriculare tradus în limba română pentru persoanele juridice străine.
Copie de pe actul de identitate pentru persoanele fizice române.
Copie de pe actul de identitate/pașaport pentru persoanele fizice străine.
Declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care se certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

 

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: