Focar de infecţie. Peste 20 de tone de deşeuri

O casă din Sectorul 2 al Capitalei s-a transformat într-o „groapă de gunoi”, iar autoritățile locale au intervenit. După ce au scos din interiorul locuinței și din curte peste 20 de tone de deșeuri, edilul Radu Mihaiu a anunțat că „focarul de infecție a fost lichidat”, iar proprietarii vor fi obligați să suporte toate cheltuielile legate de operațiunea de igienizare.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 2 au făcut publică situația neplăcută printr-o postare pe pagina lor de Facebook. Aceștia au menționat că operațiunea de curățenie a fost posibilă doar după parcurgerea tuturor pașilor juridici necesari pentru obținerea ordonanței.

Operațiunea de curățare și igienizare a locuinței a fost una dificilă, fiind nevoie să se strângă și să se evacueze o cantitate impresionantă de deșeuri. Atât din interiorul casei, cât și din curte, remorci întregi de gunoi au fost încărcate. 

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că toate costurile legate de operațiunea de igienizare vor fi impuse proprietarilor, subliniind că serviciile de curățenie nu sunt finanțate din bani publici.
 

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: