FNME, despre noul director al CEO: PNL și-l asumă

Președintele Federației Naționale Mine Energie Oltenia, Dumitru Pîrvulescu, a comentat luni înlocuirea lui Sorin Boza din funcția de președinte al Directoratului cu Daniel Burlan. “PNL și-l asumă, pentru că are ministru. PNL decontează”, a spus Pîrvulescu la TV Sud.

Acesta spune că noul director trebuie să aducă o imagine pozitivă companiei. “Imagine pozitivă ai când e liniște în companie”, a explicat liderul FNME.

Pîrvulescu spune că Boza reușise să mențină liniștea și chiar să se împrietenească cu mulți salariați. “Domnul Boza, prin felul său de a fi, a intrat pe sub piele la foarte mulți salariați. Multora le-a plăcut de dumnealui, are foarte mulți prieteni în rândul salariaților. Oamenii au făcut comparație cu domnul Ciurel, normal că l-au ridicat pe domnul Boza”, a mai spus Pîrvulescu.

Sorin Boza a fost revocat luni din funcția de președinte de Directorat, supraveghetorii invocând un raport al Corpului de control al premierului de anul trecut, potrivit căruia acesta a fost selectat ilegal. Potrivit raportului însă, Boza a fost selectat ilegal în Directorat, unde a rămas membru, funcția de președinte fiind doar una de reprezentare.

Boza nu este singurul membru din Directorat despre care se scrie în raport că a fost selectat ilegal. Supraveghetorii au analizat și un al doilea raport, făcut de Corpul de Control al ministrului Energiei, care a constatat prejudicii de zece de milioane de euro, și au lăsat ca măsură Directoratului să ia măsuri de recuperare. Cu excepția lui Burlan, toți membrii Directoratului au fost pe funcție când s-ar fi produs aceste prejudicii. Cu alte cuvinte, ei trebuie să ia măsuri împotriva lor. (A.A.)

Vizualizări: 5,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: