Flavius Stoican e pe val. A învins Steaua și e la un pas de play-off!

Flavius Stoican a reluat în forță meciurile rămase din Liga 2 cu echipa din Valea Domanului. Echipa sa continuă parcursul solid din prima parte a sezonului și a învins Steaua, având acum pretenții la play-off. 

CSM Reșița a dus bilanțul pozitiv din Liga 2 la cinci meciuri consecutive fără eșec. Sâmbătă, în etapa a 16-a, a reușit o victorie importantă, 3-1 cu Steaua, iar de acum chiar poate spune că speră la o calificare în play-off-ul Ligii  2.

Gazdele partidei au făcut diferența după pauză, când au marcat de două ori pentru că, după 45 de minute a fost egal, 1-1 în Valea Domanului.

Flavius Stoican a dedicat victoria orașului, suporterilor Reșiței, care au venit în număr mare la stadion. În tribunele arenei din Valea Domanului au fost prezenți în jur de 4.000 – 5.000 de spectatori.

”O victorie importantă pentru noi și vreau să o dedicăm oamenilor care iubesc această echipă, oamenilor care au venit la stadion și orașului Reșița, pentru că oraşul avea nevoie de o astfel de bucurie.

În ceea ce privește jocul, cred că am fost echipa care a controlat ostilitățile, care a câștigat mai multe dueluri, care și-a dorit într-adevăr să marcheze goluri. Am avut și neșansă ca la o lovitură liberă să primim un gol contrar cursului jocului, dar ceea ce mă bucură este faptul că după pauză am ieșit la fel de determinaţi de la vestiare și ne-am desprins pe tabela de marcaj.  Deci consider că e o victorie meritată.

Un alt motiv de bucurie pentru mine este faptul că nici la 3-1 nu voiam să ne oprim. Asta încerc să imprim jucătorilor, să nu ne mulțumim cu puțin. Dacă prindem un adversar și simțim că îl dominăm, să credem până la capăt că putem marca goluri ,pentru că oamenii de asta vin la stadion.

Trei puncte importante pentru noi, dar exact cum v-am spus și înainte de partidă, nu vom face sărbătoare, nu vom face nuntă, aşa cum nu facem înmormântare la înfrângeri.  Trebuie să rămânem conectați, focusaţi, pentru că se pot întâmpla lucruri frumoase la Reșița.

Jucătorii sunt principali artizani ai succesului, asta cu siguranță, dar fără ajutorul oamenilor din staff credeți-mă că era foarte foarte greu și vreau să le mulțumesc lui Ştefan Bărboianu, lui Adi Popa, lui Ovidiu Popescu, lui Zimmermann, antrenorul cu portarii, și tuturor celor care pun numărul  la echipă”, a spus Flavius Stoican, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița a ajuns la 23 de puncte acumulate în 16 meciuri și se află, momentan, pe locul 7 în Liga 2. Ultima poziție calificabilă în play-off, 6, e ocupată, pentru moment cel puțin, de Gloria Buzău.

Vizualizări: 1,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: