Fost jucător de la Gilortul Cărbunești, plâns de suporteri!

Suporterii echipei Gilortul Târgu Cărbunești dar și jucătorii echipei, au ținut un moment de reculegere pentru un fost coleg de la echipele de juniori. Tânărul Albert Diaconescu s-a stins din viață zilele trecute într-un tragic accident auto.

Un tragic accident rutier a pus final vieții tânărului de doar 22 de ani care jucase pentru clubul din Cărbunești. Jucătorii au ținut să îi aducă un ultim omagiu la meciul amical susținut în acest weekend, la Cărbunești. 

„Drum lin, Albert! Galeria Gilortului a rămas mai săracă cu încă un suporter. Din păcate, vorbim la timpul trecut despre unul dintre cei mai înfocați suporteri ai Gilortului. Albert Diaconescu a jucat în urmă cu câțiva ani pentru echipa de juniori a Gilortului. Apoi, visul său de a termina școala de agenți de poliție s-a spulberat din cauza unei boli, care l-a obligat să abandoneze acel drum. Din nefericire, aseară firul vieții sale s-a rupt. Albert s-a stins din viață din cauza unui accident rutier petrecut în localitatea Scoarța. A plecat dintre noi mult prea devreme, la doar 22 de ani. Vor rămâne mereu în mintea noastră momentele în care își încuraja echipa. Suntem convinși că de acolo de sus, dintre stele, va fi în continuare alături de Gilortul! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!”, a fost mesajul dureros al clubului la care Albert s-a format și a evoluat ca junior.

Galerie foto



Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: