Fără permis de conducere. Număr de înmatriculare fals

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Aninoasa au identificat în trafic, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Aninoasa, județul Gorj, în timp ce conducea un tractor pe DC 48 Groșerea, tractând o remorcă neînmatriculată.

De asemenea, în urma verificării conducătorului auto în Bazele de Date ale Poliției Române, acesta figura că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

În noaptea de 3 spre 4 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența alcoolului cu o concentrație de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare erau atribuit unui alt autoturism, cel pe care îl conducea nefiind înmatriculat în circulație.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 2,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: