Eşec în ultimul amical din Austria

Jocul modest etalat de Universitatea Craiova în meciurile amicale din stagiul din Austria s-a reflectat, în cele din urmă, şi într-un rezultat negativ, în chiar ultima partidă de verificare. Formaţia antrenată de Laszlo Balint a fost surclasată în prima repriză a amicalului cu formaţia austriacă WSG Tirol, care a condus cu 3-0 la pauză.

Scorul final a fost 3-2, după ce Andrei Ivan, golgeterul oltenilor în stagiul din Austria, a reuşit o dublă, primul gol fiind marcat în urma unui corner, al doilea, din penalty. Deşi nu pierduseră în amicalele anterioare din Austria, craiovenii au avut prestaţii extrem de slabe şi şi-au creat foarte puţine ocazii de gol. Cu formula de bază pe teren contra Tirolului, Universitatea a fost depăşită complet în prima repriză de formaţia care a evoluat în play-out-ul primei ligi din Austria şi al cărei lot este cotat la mai puţin de 7 milioane de euro. Chiar dacă prima parte a durat numai o jumătate de oră, cei de la Tirol au avut destul timp să se distreze  cu formula de bază a lui Laszlo Balint, marcând de trei ori şi având multe alte ocazii mari de a mai înscrie.

Conducerea clubului din Bănie a făcut numai două achiziţii până acum, ambele în defensivă, veteranii Rui Silva şi Ivan Martic, dar aceştia nu au prins vreun minut în stagiul din Austria.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: