Elevii din Gorj, protagoniștii atelierului ”Eu, peste 20 de ani”

Muzeul Județean Gorj "Alexandru Ștefulescu" a găzduit săptămâna aceasta un atelier special intitulat "Eu, peste 20 de ani", în cadrul Programului de Educație Muzeală. Acest eveniment a reprezentat o provocare pentru cei 40 de copii participanți, care au avut ocazia să-și exploreze visurile și să-și contureze propriul lor viitor.

Printre cei implicați s-au numărat și elevii unei clase de la Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" din Târgu Jiu, care au avut parte de o zi plină de activități menite să stimuleze imaginația.

Atelierul a inclus vizitarea expoziției permanente de istorie și arheologie a muzeului, precum și a expoziției temporare dedicată lui Nicolae Miloșescu, primul proprietar al unei tipografii din Gorj. Copiii au avut ocazia să se conecteze la istoria și moștenirea locală, în timp ce învățau din lecțiile trecutului.

Un moment special al atelierului a fost jocul de introspecție și concentrare, care a fost urmat de vizionarea unui filmuleț educativ. P

Cu entuziasm și creativitate, participanții au luat parte la atelierul de visuri "Eu, peste 20 de ani", unde au fost încurajați să-și imagineze și să-și contureze propria identitate de adulți, inclusiv profesia în care cred că vor excela. 

Cei interesați de participarea la astfel de activități sunt îndemnați să-și asigure locurile din timp, având în vedere că numărul acestora este limitat. Informații suplimentare despre activitățile viitoare și condițiile de participare pot fi găsite pe pagina de Facebook a muzeului.

Galerie foto



Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: