Edilitara Public va prelua bazinul de înot de la Târgu Jiu

Noul bazin de înot de la Târgu Jiu, realizat din fonduri de la guvern prin Compania Națională de Investiții nu va fi administrat de către Primăria Târgu Jiu. Deși l-a preluat de la CNI, primăria îl va ceda spre administrare la societatea Consiliului Local, Edilitara Public.

Deși face parte din Complexul Sportiv Municipal, administrat de Primăria Târgu Jiu, prin Direcția de Patrimoniu, noul bazin de înot acoperit amplasat în parcul din spatele stadionului va fi cedat pentru a fi administrat firmei Edilitara Public, a informat viceprimarul Bogdan Bejinaru. Societatea din subordinea Consiliului Local urmează să preia în administrare investiția de aproximativ două milioane de euro și să se ocupe de buna funcționare a bazinului.

Acesta va fi folosit în special de sportivii de la clubul primăriei, CSM Târgu Jiu, care va avea secție de înot și va angaja instructori de înot pentru a pregăti copii ce vor fi legitimați la club, după cum a anunțat deja viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

Deocamdată bazinul de înot este tot închis și nu are activitate cu publicul nici pentru sport nici pentru elevii de la școlile din Târgu Jiu, așa cum se preconiza înainte de construirea acestuia.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: