Are nevoie de 40.000 de lei ca să scoată un cătun din mocirlă

Autoritățile locale din comuna Bengești-Ciocadia ar avea nevoie de 40.000 de lei ca să rezolve problema drumului care duce spre un cătun din Bengești. Deși cele șase gospodării sunt chiar lângă râu și s-ar putea lua balast pentru drum, numai aprobările ar dura luni bune. Deocamdată, a fost amenajată o punte. 


În cătunul din Bengești trăiesc șase familii, iar atunci când plouă drumul spre casă devine un coșmar. Autoritățile vor să repare calea de acces, dar au nevoie de 40.000 de lei. ”Drumul este distrus. De fiecare dată când plouă, acesta se transformă într-o mare mocirlă. Deși drumul este chiar lângă apă și aș putea lua de acolo balast ca să îl repar, numai aprobările ca să putem exploata ar dura o jumătate de an. Eu vreau să rezolv această problemă până la venirea iernii, că acolo va fi un calvar”, a declarat Victor Georgia.

Soluții ar fi pentru rezolvarea acestei probleme, susține primarul din Bengești Ciocadia.

” Dacă am primi o rectificare bugetară am putea rezolva problema drumului. Aș putea să mă rog și de firmele care au lucrări în comună să mă ajute să-l repar, dar asta numai dacă vor. Eu le-am făcut două punți să poată să treacă peste râu să ajungă acasă, dar cu mașina doar prin apă pot trece, atunci când nu e apa mare. Când plouă totul este impracticabil acolo”.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: