Echipa lui Dragoș Militaru a mai bifat o premieră, prima victorie din play-off!

Unirea Dej, echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru a mai bifat o premieră, reușind prima victorie în play-off. Militaru speră cu șanse tot mai mari la o surpriză de proporții în acest sezon în care are șansa să se lupte pentru barajul de promovare în Liga 1.

Unirea Dej a mai bifat o premieră în acest sezon de Liga 2, prima victorie în play-off, în etapa a 8-a, 1-0 cu Gloria Buzău, victorie care o face să spere la un loc de baraj. Deși nimeni nu îi dădea șanse în grupa pentru promovare, formația lui Dragoș Militaru e la două meciuri de dubla care o poate urca în prima divizie.

Unirea Dej a egalat la puncte chiar Gloria Buzău, locul 5, iar diferența dintre cele două se face la golaveraj în urma partidei directe și a victoriei clujenilor. A fost tranșată confruntarea în urma unei lovituri de la 11 metri, în minutul 65, când a transformat căpitanul Alexandru Pop.

Lovitura de pedeapsă a fost scoasă de Gabriel Fulga, faultat în careu de Robert Sălceanu, iar fotbalistul lui Dragoș Militaru, în vârstă de 19 ani, a comentat rezultatul foarte important. Acesta e mândru de ce a reușit Unirea Dej și are încredere că poate ajunge în fața promovării în SuperLiga României, în urma barajului cu una dintre echipele din prima divizie.

Unirea Dej a ajuns la 39 de puncte după a 8-a rundă din play-off și este pe ultimul loc, 6, fiind depășită, în primul rând, de Gloria Buzău și Dinamo. Buzoienii au tot 39 de puncte, iar Dinamo acumulează 43 de puncte.

În runda a 9-a a play-off-ului, Unirea Dej va avea un meci pe teren propriu, cu Poli Iași. În turul grupei pentru promovare, la Iași, scorul a fost egal, 0-0.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: