E timpul să-ți înlocuiești salteaua? Alege din gama de saltele cu memorie de la Ortopedicus!

Știați că ne petrecem o treime din viață dormind? Ei bine, atât de important este somnul. Așadar, salteaua joacă un rol important atât pentru somn, cât și pentru anatomia noastră. Deoarece petrecem atât de mult timp întinși, este important să avem un suport adecvat pentru coloana vertebrală. 

Aici intră în joc și majoritatea modelelor de saltele cu memorie, cunoscute și sub denumirea de memory foam.

Când este cazul să înlocuim salteaua?

Unii recomandă înlocuirea saltelei la câțiva ani, alții din deceniu în deceniu. Cert este că dacă avem o saltea care ne cauzează dureri de spate sau nu ne putem odihni pe ea, este cazul să o schimbăm. De exemplu, mulți oameni au avut saltele pe arcuri, care s-au deteriorat în timp, iar acum se confruntă cu disconfort la nivelul spatelui.

De asemenea, atunci când ne confruntăm cu probleme de respirație sau afecțiuni similare, este posibil ca salteaua noastră să fi acumulat mucegai, acarieni sau praf, care pot dăuna sănătății.

Așadar, nu există un timp fix când să schimbați salteaua, având în vedere cât de mulți factori diferiți intră în imaginea de ansamblu. Astfel, o puteți schimba de îndată ce este nevoie, chiar dacă nu a trecut mult timp.

Despre importanța somnului și legătura dintre acesta și saltea

Cunoaștem cu toții, cel mai probabil, o persoană care este mereu obosită. Indiferent de cine este, trebuie să cunoaștem beneficiile somnului și de ce este atât de important să avem un somn odihnitor.

Atunci când avem o saltea de calitate, vom avea și un somn bun. Când dormim, corpul se regenerează și luptă cu bolile cu care ne-am putea confrunta și nu numai. Somnul stă la baza consolidarea cunoașterii și procesării întâmplărilor de zi, iar astfel ne ajută psihicul să se redreseze. Poate ați auzit de zicala „nu dormim supărați”? Deseori, nu este adevărată, deoarece putem procesa diferit o problemă și o putem aborda din altă perspectivă după un somn odihnitor. Așadar, somnul ne ajută să fim nu doar mai sănătoși, ci și mai înțelepți sau fericiți, iar de aceea este nevoie de o saltea de calitate. De unde putem găsi una?

Saltelele de la Ortopedicus, pentru un somn odihnitor

În magazinul online Ortopedicus, vom găsi tocmai saltelele de calitate ce facilitează somnul odihnitor de care avem nevoie.

În funcție de caracteristicile ramei patului și nevoile noastre, vom putea filtra prin categoriile oferite pe website pentru a găsi produsul potrivit. De asemenea, vom putea alege și din diferitele materiale puse la dispoziție, alături de husa, numărul de straturi de spumă și conținutul nucleului. La Ortopedicus calitatea este pe primul lor, iar, de aceea, produsele au un preț corect, însă există oferte și discounturi pentru ca orice persoană să se poată bucura de o saltea nouă.

Comenzile sunt atât de ușor de plasat, iar indiferent de zona în care ne aflăm, transportul este gratuit oriunde în țară. Înlocuiți acum salteaua veche cu una de la Ortopedicus!

Contact:

[email protected]

0721 948 944 

Vizualizări: 952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: