După percheziții, primarul din Gorj își anunță lansarea candidaturii: Vreau să facem o baie de pesediști

A fost o zi grea pentru primarul din comuna Stejari, Robert Păiuși, care a fost ”vizitat” de anchetatori acasă, dar și la primărie, de unde au fost ridicate mai multe documente. Edilul PSD este acuzat că ar fi achiziționat cu bani publici cantități mari de motorină pe care le-a consumat în interes personal. Robert Păiuși susține că este obișnuit cu aceste ”vizite neanunțate” pentru că este învățat cu plângerile penale, dar cu toate acestea anunță că își va lansa duminică candidatura la primărie cu surle și trâmbițe.

Primarul din comuna Stejari susține că astăzi a luat final șantajul la care este supus de câțiva ani și a început cu amenințări la adresa celor care îi vor răul.

”Astăzi a fost o zi greoaie din anumite puncte de vedere. Astăzi a luat sfârșit șantajul pe care l-am avut în ultimii ani, zi de zi. Să aveți încredere în mine. Am avut percheziții pe niște plângeri, s-au ridicat documente, ce s-a cerut s-a pus la dispoziția organelor de cercetare, urmează o cercetare, dar nu este ce se vehiculează. Nu au cum să distrugă, decât cu preotul și poliția. Sunt obosit, dar puternic, o să-i umilesc, o să-i distrug. A fost o zi grea. Nu în fiecare zi te întâlnești cu atâta lume și atâta poliție.”, a declarat Robert Păiuși.

Edilul din comuna Stejari este obișnuit cu plângerile și susține că a fost acuzat de lucruri mult mai grave, însă cu toate acestea își anunță lansarea candidaturii cu câteva mii de oameni în contextul în care localitatea are puțini peste 1000 de săteni.

”După plângerea de la DIICOT pentru trafic de minori, droguri, profanare de morminte și tăieri ilegale, astăzi am mai avut o grămadă de plângeri. Oricând eu pot face testul antidrog. Lupta continuă, îmi voi depune candidatura, tot staff-ul va fi alături de mine duminică. Mergem înainte că așa ne este crucea, trebuie dusă. Oamenii mă iubesc vor fi peste 1.000- 2.000 de oameni la cea mai fastuoasă și gălăgioasă lansare ca să le tragem draperiile. Vreau să facem o baie de PSD-iști”.

După percheziții și un live pe Facebook pentru a-și promova lansarea candidaturii, primarul Robert Păiuși a decis să închine un pahar cu tatăl lui.

Pentru edilul din Stejari ”închinarea unui pahar ”face parte din rutina pe care o împărtășește pe rețelele de socializare. Chiar săptămâna trecută, după ședința de partid, edilul din Stejari a fugit la un eveniment cu Pescobar alături de care a petrecut până târziu în noapte.

Vizualizări: 5,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: