DSP Gorj caută firmă care să șteargă praful de pe dosare. Pentru asta dă bani mulți!

Direcția de Sănătate Publică Gorj se află în căutarea unei firme care să se ocupe de „desprăfuirea dosarelor, netezirea foilor, înlăturarea agrafelor și a capselor”! Toate aceste activități sunt urmate de o sortare și arhivare a celor mai importante dosare ale instituției. Munca aceasta nu va mai fi prestată de angajații DSP, ci de firma care „va pune mâna” pe contractul de „Servicii ordonare, catalogare, pregătire documente în vederea arhivării”.

Conform unui anunț, postat pe site-ul instituției, șefii DSP Gorj sunt dispuși să dea 31 de mii de lei, bani din bugetul de stat și din venituri proprii, pentru a scăpa de corvoada gestionării dosarelor. Contractul care se va încheia cu firma declarată câștigătoare va fi pe o perioadă determinată, respectiv 01.05.2023-31.12.2023.

Din caietul de sarcini rezultă că arhiva de care va trebui să se ocupe prestatorul de servicii nu este una deloc mică.

 „Conform estimărilor, cantitatea de documente care va fi supusă prestării serviciilor de pregătire documente (ordonare, catalogare) este cuprinsă între 300 și 500 de metri liniari de arhivă. Un metru liniar de arhivă a fost estimat la aproximativ 30 de dosare, fiecare cu aproximativ 200 de file până la 300 de file”, se precizează în caietul de sarcini.

Atribuirea contractului se va face prin achiziție directă, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 21 aprilie 2023. Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului va fi „prețul cel mai mic”, a mai anunțat DSP Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: