Dragoş Militaru e lider în Liga 2 cu Unirea Dej

Unirea Dej e noul lider al Ligii 2 după succesul dramatic cu Unirea Constanța. Echipa lui Dragoș Militaru a reuşit să întoarcă rezultatul jocului în minutele de prelungire ale partidei.

Unirea Dej, echipa pregătită de gorjeanul Dragoş Militaru, a atras din nou atenția, în etapa a 5-a a Ligii 2, când a învins, pe teren propriu, Unirea Constanța, scor 2-1. Clujenii au reușit un succes dramatic, pentru că au întors soarta jocului după un gol primit în minutul 84. Unirea Dej a făcut încă un meci solid, dar cu toate acestea a fost condusă din minutul 84. A beneficiat chiar și de o lovitură de la 11 metri, în minutul 72, dar Alex Pop a ratat execuția de pedeapsă, trăgând pe lângă. Dejenii au restabilit egalitatea în minutul 90, prin Florin Blaj, iar reușita care i-a descătușat pe antrenorul Dragoș Militaru și pe oamenii veniți la stadion a picat în minutul 90+3, prin Angelo Cocian. La finalul confruntării, la interviuri, Militaru și-a găsit cu greu cuvintele, fiindcă modul în care s-au desfășurat ultimele minute l-au consumat serios și a trăit cu pulsul ridicat secvențele de final. Însă, tensiunea nu l-a făcut pe antrenorul Unirii Dej să aibă reproșuri pentru jucătorii săi, pentru faptul că au câștigat cu goluri pe final. Pentru astfel de meciuri s-a apucat de fotbal, după cum a precizat chiar Dragoș Militaru, apreciind și faptul că fotbaliștii săi au luptat până la final și nu s-au resemnat cu gândul că vor pierde al doilea meci în acest sezon: ”Pfff…. nebunie, nebunie! Foarte frumos meciul, pentru momentele astea cred că ne-am și apucat de fotbal. Încă nu realizez că am întors în ultimele două minute, dar nu e întâmplător, pentru că băieții au mentalitate corectă, de învingători, de luptători până la ultima fază”.

Unirea Dej are 12 puncte după cinci etape de Liga 2, unde ocupă prima poziţie în clasament, după ce a învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași. Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: