Doi foști directori din CEO și-au depus candidaturile pentru Directorat

foto: Daniel Burlan

Doi candidați s-au înscris pentru a ocupa posturile vacante de membri în Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO). Este vorba despre  Daniel Burlan, care a deținut anterior poziția de președinte în Directoratul CEO și ocupă în prezent funcția de director al Direcției Vânzări.

Burlan a fost înlocuit din funcția de președinte al Directoratului CEO la începutul acestui an, în urma tragicului accident de muncă de la Cariera Jilț, în care trei mineri au pierit.

Cel de-al doilea candidat, Daniel Pităroiu, ocupă poziția de consilier în Directoratul companiei energetice și a avut anterior funcția de director financiar în CEO.

Pandurul a scris că perioada de depunere a dosarelor pentru cele 5 posturi vacante în Directoratul CEO se închide pe 31 decembrie 2023. Selecția candidaților va fi efectuată de către firma de recrutare ARC Consulting SRL, în conformitate cu Ordonanța de Urgență 109, referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Etapa a doua a procesului de selecție va implica un test online și interviuri pentru candidații declarați "admiși" în urma primei etape, având un interval de 14 zile de la încheierea primei etape pentru desfășurarea acestora. De asemenea, candidații vor avea la dispoziție 15 zile de la comunicarea declarației de intenție pentru a se pregăti pentru acest proces.

Se oferă trei posturi de membru în Directorat pentru cei cu studii în domeniile științelor inginerești, economice, sociale și juridice. De asemenea, se caută un membru al Directoratului cu studii în inginerie electrică/ inginerie energetică, inginerie geologică/ mine, petrol și gaze/ inginerie mecanică. Un alt post disponibil în Directorat necesită cunoștințe în domeniul economic.
 

foto: Daniel Pităroiu
 
 
 

Galerie foto


Vizualizări: 4,710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: