Doctor pentru copii, angajat recent la SJU Târgu Jiu

Un medic nou venit la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu va acoperii servicii medicale pentru o specializare deficitară. Florin Codău este specialist în Psihiatrie Pediatrică și își va desfășura activitatea de luni până vineri în cadrul Compartimentului de Neuro-Psihiatrie Infantilă din cadrul Ambulatoriului Integrat al unității medicale.

Medicul este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, generația 2013-2018, și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. DR. Alexandru Obregia” București. O perioadă a activat și în mediul privat, în Craiova. 

Florin Codău a participat la o serie de activități de voluntariat, workshop-uri și congrese medicale.

„Sunt bucuros să încep activitatea în Cabinetul de Neuro-Psihiatrie Infantilă. Sunt medic specialist în Psihiatrie Pediatrică și mi-am făcut pregătirea în București, alături de cei mai buni profeșioniștii din acest domeniu care m-au ghidat cu grijă pentru viața de medic specialist. Consider că sunt un om corect, perseverent, care se adaptează cu ușurință schimbărilor și îmi doresc să ajut copiii și familiile care trec prin momente grele”, a afirmat medicul Florin Codău.

Programările la Cabinetul de Neuro-Psihiatrie Infantilă se fac la Registratura Ambulatoriului Integrat sau la numărul de telefon 0741.151.346. 

Programul doctorului Florin Codău va fi următorul: luni -în intervalul orar 13:00-20:00, miercuri- în intervalul orar 12:00-19:00, iar marți, joi și vineri în intervalul orar 08:00-15:00.

Vizualizări: 2,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: